Next NHOA Meeting – October 1, 2, 3
Weekend Schedule

The next NHOA Annual CE meeting is coming up soon, and we have a varied, interesting and exciting program planned.  There is something for everyone!

The meeting is scheduled for Friday, Saturday and Sunday – October 1, 2, and 3 – at the Sheraton Portsmouth Harborside Hotel. 

Register for the event here.

Click here to book your NHOA group rate at the Sheraton Portsmouth – the final day for reservations is September 11, 2021.

If you have any questions, please email executivedirector@nheyedoctors.org.

Full schedule:

Friday, October 1, 2021

4:45 – 6:45 p.m.: Welcome Cocktail Reception & 1.5 hr. CE

Cocktail Sponsor – Cherry Optical

Speaker – Dr. Claudia Bartolini

Lecture Topic – Lens Technology

COPE Approval – Pending

6:45 – 7:15 p.m.: Break and Exhibit Hall

7:15 – 9:15 p.m.: Dinner & 2 hr CE

Dinner Sponsor – Eyesight Opthalmic Services

Speaker – Dr. Nadia Zalatimo et al, Manchester, NH VA & Andover Optometry

Lecture Topic –  Glaucoma Case Challenges

COPE Approval – Pending

Saturday, October 2, 2021

7  – 7:30 a.m.: Breakfast

Sponsor – Essilor Labs

7:30 – 9 a.m.: CE, 1.5 hr

Speaker – Dr. Warran Goldblat

Lecture Topic – Intra Operative Lens / Cataract Surgery

COPE Approval – Pending

9 – 9:30 a.m.: Break & Exhibit Hall

9:30 – 11:30 a.m.: CE, 2 hr

Speaker – Dr. Elena Biffi, NECO

Lecture Topic – Age Related Macular Degeneration

COPE ID: 70864-PS

11:45 a.m. – 1:15 p.m.: NHOA Business Meeting/Elections/Installation/AOA Trustee

Lunch sponsor: Bausch & Lomb

1:15 – 1:30 p.m.: Break & Exhibit Hall

1:30  – 3:30 p.m.: CE, 2 hr

Speaker – Dr. Michael Zegans, Dartmouth-Hitchcock

Lecture Topic – Vitamin A Deficiency in the Eye

3:30 – 4 p.m. : Break & Exhibit Hall

4 – 5:30 p.m.: CE, 1.5. hr

Speaker – Dr. Kinley Beck

Topic – Retina

COPE Approval – Pending

5:30 – 7 p.m.: Cocktail Reception

Sponsor: Avesis

Sunday, October 3, 2021

7:30 – 8 a.m.: Breakfast

Sponsor – Clear Advantage

8 – 9:30 a.m.: CE, 1.5 hr

Speaker – Timothy Sullivan

Lecture Topic – Glaucoma

COPE Approval – Pending

10 a.m. – 1 p.m.: CPR, 3 hr

Speaker – Capt. Richard Murphy, Portsmouth Fire Department